Bambo Nature ingrediente

A
Allantoina - Un produs de ingrijire si protecție a pielii, calmant, care ajută la prevenirea și tratarea pielii și buzelor uscate.

Extract de frunze de Aloe Barbadensis - O plantă cunoscută pentru capacitatea sa de a ajuta la regenerarea pielii și a părului prin păstrarea hidratarii și echilibrarii nivelului de pH. Conține vitamine importante, inclusiv B12, C și E, precum și beta-caroten, predecesorul vitaminei A.

Aqua - Apa de la robinet tratată prin osmoză inversă pentru a elimina și stopa bacteriile.

Alcool Cetearyl - Folosit ca stabilizator de emulsie, precum și agent de creștere a vâscozității apoase.Oferă o senzație emolientă pielii și poate fi utilizat în emulsii de apa în ulei, emulsii ulei în apă și in formulele fara apa.

Acid citric - regleaza pH-ul

Acid Levulinic - Un agent de umezire cu proprietăți de ingrijire a pielii. Are efect conservant.

Acidul sorbic - un conservant.

Alcool Stearyl - Un constructor de vâscozitate vegetală și stabilizator de origine vegetală.


B
Ulei de semințe Brassica Campestris - Un ulei cu un conținut ridicat de vitamina E naturală, care vă protejează pielea și părul împotriva radicalilor liberi, oxidării și poluării exterioare.

Ulei de semințe Brassica Napus - Un ulei cu un conținut ridicat de vitamina E naturală, care vă protejează pielea și părul împotriva radicalilor liberi, oxidării și poluării exterioare.

Butyrospermum Parkii Unt - O grăsime naturală obținută din fructul arborelui karate, este cunoscută pentru efectul ei de a restabili suplețea pielii, crește hidratarea și îmbunătățește aspectul pielii uscate iritate.

Banda polipropilenă siliconizată (PP) - Banda adezivă pentru repoziționarea scutecului.

Benzoat de sodiu - Un conservant utilizat pentru a preveni mucegaiul, drojdia și ciupercile. Al nostru este sintetizat din compuși din uleiuri minerale.


C
Caprylic / Capric Triglyceride - Ulei vegetal folosit în produsele cosmetice pentru a promova penetrarea și hrănirea prin acizi grași care nu lasă urme vizibile de uleiuri pe piele. Stabil atunci când este expus la surse de aer.

Celuloză (ECF puf) - fibrele obținute din materiale pe bază de plante care creează un strat absorbant moale; scutecele și chiloțeii noștri folosesc puf care este lipsit de clor (ECF). Puful este baza nucleului absorbant al scutecului. Acesta absoarbe de 15 ori greutatea sa.

Cetearyl Glucoside - Un emulgator vegetal, potrivit pentru pielea sensibilă și care favorizează hidratarea. Fabricat din alcool cetearyl și glucoză.

Coco-Glucozidă - Un agent activ de suprafață, bland, vegetal ușor neionic care este degradabil. Acționează ca un agent de curățare foarte ușor.

Cernelă - Cerneala se află pe spatele scutecului pentru a indica dimensiunea scutecului și pentru a-l face mai atrăgător pentru utilizator. Cerneala nu produce sensibilitati ale pielii si un contine pigmenți toxici sau cancerogeni care conțin metale grele.

Coco-Sulfat de sodiu - degradabil în produsele Bambo Nature. Este un agent tensioactiv vegetal care funcționează eficient pe piele și păr.

Copolimer cu polipropilenă siliconată (PP), polietilenă (PE), polistiren-etilen / butilen-stiren (SEBS). Aceste materiale respirabile sunt utilizate în partile laterale ale scutecului, făcându-le flexibile pentru o fixare ușoară și confortabilă. 


D
Decyl Glucozidă - este un agent tensioactiv non-ionic, cu o capacitate excelentă de spumare și o bună compatibilitate dermatologică. Acest lucru îl face potrivit pentru a fi utilizat ca agent activ de suprafata de bază sau co-tensioactiv în preparatele de curățare a tensioactivilor cosmetici.


E
Elastan - Material elastic din poliuretan folosit în scutece pentru o adaptare anatómica atat comodă și confortabilă.


G
Glicerina - păstrează echilibrul natural de umiditate în piele și păr, care crește elasticitatea și ajută la mentinerea hidratarii. Ingredientul nostru este de origine vegetală.

Guma Xanthan - Guma Xanthan este produsă prin fermentație folosind bacteria Xanthomonas campestris. Emulsionează, stabilizează și îngroașă produsul.

Glutamat de Stearil de sodiu - Emulsionant vegetal cu o toleranță ridicată la electroliți, este folosit frecvent în produsele cosmetice, unde are efecte de ingrijire a pielii și a părului.

Glicol de pentilenă - Un conservant multi-funcțional derivat 100% natural. Funcționează ca un agent de umezire / hidratant, emolient și este anti-microbian.


H
Hotmelt (adeziv) - pulverizat între straturile scutecelor noastre. Adezivul se bazează pe ingrediente naturale sub formă de rășină sintetică.

Hidroxid de sodiu - reglarea pH-ului.


L
Lauryl Glucozida - este un agent nonionic obținut din materii prime regenerabile, derivate din plante. Reprezintă profilele de compatibilitate cu mediu și cu pielea, creând o potrivire perfectă intre blândețe și curățare eficientă.

Levulinate de sodiu - Un agent de umezire cu proprietăți de ingrijire a pielii. Are efecto de conservare.


N
Nonwoven- Polypropylene (PP) coverstock , permanent hidrofil. Materialul nețesut ajută să facă scutecul moale și confortabil. Materialul nețesut este de asemenea utilizat în stratul de absortie pentru a absorbi lichidul mai rapid în miezul absorbant.


O
Olus Oil (ulei vegetal) - Un ulei vegetal bland cu origini din rapiță. Stabil la oxidare și ușor degradabil, menține umiditatea și elasticitatea pielii tale.


P
Poliacrilat (SAP)
- un polimer absorbant absorbant. SAP (combinat cu puf) este baza nucleului absorbant al scutecului. SAP are capacitatea de a absorbi și de a reține volume mari (de 30-50 de ori mai mult decat greutatea proprie). Raportul corect dintre puf (EFC) și SAP asigură nivelul optim de absorbant în scutec pentru a menține suprafața scutecului uscat.

Polipropilenă (PP) nețesută pe margine, hidrofobă - Aceste ingrediente sunt utilizate pentru manșetele picioarelor din scutec. Benzile de prindere fără latex ajută scutecele să rămână fixat, pentru confortul și libertatea de mișcare a bebelușului.

Polietilenă (PE) - plasticul cel mai des utilizat în producția globală; cu toate acestea, folia de pe alezele noastre este fabricată din resurse regenerabile, mai degrabă decât din petrol sau gaze naturale.

Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate - un emulgator de înmuiere și de umiditate.

Polipropilenă (PP) - un polimer termoplastic cu o suprafață alunecoasă cu energie redusă.


S 
Sorbate de potasiu - Un conservant pentru a preveni ciupercile și bacteriile care pot apărea în mod natural în fructe. Al nostru este sintetizat din compuși care provin din uleiuri minerale.


T
Tocopherol (vitamina E) - Unul dintre cei mai importanți antioxidanți pentru protecția împotriva radicalilor liberi. Vitamina solubilă în grăsimi absorbită de pereții celulelor, protejează grăsimea (fosfolipidele) împotriva rancezelii. Vitamina E păstrează, de asemenea, elasticitatea și delicatetea pielii și părului.


U

Ulei de Canola - Un ulei cu un conținut ridicat de vitamina E naturală, protejând împotriva radicalilor liberi și oxidării. Un bun protector împotriva poluării exterioare, calmează și hidratează pielea.

Ulei de sâmbure Prunus Armeniaca - Bogat în vitamine și acizi grași esențiali, acest ulei este ușor absorbit de piele. De asemenea util pentru pielea uscată sau iritată, datorită calităților de înmuiere și hidratare. De asemenea, poate crește elasticitatea naturală a pielii.

Ulei de soia cu glicerină - este un ulei vegetal bland și ușor degradabil. Oferă hidratare și suplețe pielii.

Ulei de ricin hidrogenat - Ulei purtător emolient care lasă pielea moale și suplă, păstrând împreună formulele cosmetice.

Ulei Cocos Nucifera - O grupare de acizi grași cu lanț scurt, combinati cu glicerină și extrasi din sâmburi de nucă de cocos. Stabil atunci când este expus la aer, cu calități bune de hidratare, proprietăți antiinflamatorii și capacitatea de a calma pielea uscată, mâncărimea și sensibilitatea.


Z
Zea Mays Amidon - Un îngroșător care provine din porumb. Adăugă consistență produsului și reduce senzația de piele lipicioasă.