Produs responsabil. Natural!

Scutecele Bambo Nature reflectă modul nostru de viață nordic, în care funcția și forma se aliniază cu un respect natural unul pentru celălalt și pentru mediu. Puteți găsi urme ale patrimoniului nostru în fiecare produs creat de noi - în designul nostru, ingredientele și materialele pe care le folosim, cerințele noastre de înaltă calitate și producția noastră în condiții de siguranță.
Fluff SAP for production of Bambo Nature diapers

 

Materii prime selectate cu atenție

Puf: fibrele de lemn din miezul absorbant se numesc „puf”. Puful este un material moale absorbant din pădurile certificate FSC ® durabile și bine gestionate (Forest Stewardship Council), în care nu sunt tăiați mai mulți copaci decât pădurea poate reproduce. Puful nostru este total lipsit de clor (TCF) pentru siguranța copilului.

SAP: este scurt pentru „polimer super-absorbant”. SAP este componenta cheie a miezului absorbant și ceea ce menține copilul confortabil și uscat. SAP-ul pe care îl utilizăm este aprobat de Nordic Swan Ecolabel și este complet sigur pentru pielea copilului tău.

 

Baby running. Wearing a Bambo Nature diaper

 

Mai puțin este mai mult

Ai probleme să scoți scutecele din pungaă? Am făcut asta intenționat! Scutecele noastre sunt faimoase pentru performanțele lor și pentru a le face super confortabile pentru copilul tău, sunt la fel de subțiri și ușoare. Acest lucru îmbunătățește libertatea de mișcare a copilului, ne permite să încadrăm mai multe scutece într-o pungă și să transportăm mai puține cutii. Și puteți transporta acasă mai puține pungi de scutec din supermarket. În același timp, folosim doar cât mai puține materii prime necesare în scutece. În acest fel, nu folosim mai multe materii prime decât este necesar și nici un compromis în ceea ce privește performanța sau confortul.

 

Baby feet

 

Fără prostii adăugate!

HBebelușii sănătoși sunt bebeluși fericiți, iar sănătatea copilului este una dintre principalele noastre preocupări. Prin urmare, nu folosim substanțe despre care se știe că sunt dăunătoare sănătății sau mediului, cum ar fi organotins, phthalates, sau polyvinyl chloride. Și nu adăugăm niciun fel de substanțe cunoscute cum ar fi alergenii sau agentii clasificati in categoría iritantilor pielii.

 

Windmills in the fields producing energy

 

Producție daneză

Scutecele Bambo Nature sunt fabricate pe liniile noastre de producție din Danemarca, utilizand mașini extrem de avansate, care asigură un consum general de energie minim. Continuăm să lucrăm cu optimizarea energiei și ne străduim mereu să ne descurcăm și mai bine. Iată câteva dintre realizările noastre:

  • Astăzi, 100% din consumul nostru de energie este acoperit de energie regenerabilă
  • Consumul de energie utilizata pentru fabricarea unui scutec a scăzut cu 7,5% în ultimii 10 ani
  • Din 2009, am redus emisiile totale de CO2 cu 62,1%
  • În 2019, 85,4% din deșeurile noastre de producție au fost colectate și vândute societăților de reciclare pentru a fi reconstituite și transformate în produse noi

 

Bambo Nature diaper showing wetness indicator

 

Pielea uscată și sănătoasă a bebelușului!

Scutecele Bambo Nature sunt echipate cu un indicator de umezeală, ceea ce vă permite să vedeți rapid când este momentul să schimbați scutecul copilului. Când schimbați scutecele la intervale potrivite, reduceți la minimum riscul de erupție a scutecelor, economisiți deplasări inutile pe masa de schimbare și generați mai puține deșeuri. Win-Win!

 

Bambo Nature diaper size 2 in I'm green packaging

 

Ambalaje și cutii reciclabile 

Pungile noastre pentru scutece constau în proporție de 30% din materii prime reciclate post-consum, ceea ce înseamnă că este nevoie de mai puțin plastic pur în producție. Materialele reciclate provin din deșeurile de plastic menajer ale consumatorilor, care sunt curățate cu atenție și sortate în funcție de anumite criterii. Ambalajul trebuie reciclat cu alte deșeuri din plastic. 

Cutiile noastre sunt certificate FSC® (Forest Stewardship Council) și sunt produse cu minim 50% material reciclat.

Smiling baby holding hands with parent

 

Afaceri responsabile

Gândirea și acționarea responsabile au făcut întotdeauna parte din ADN-ul Bambo Nature și este normal ca noi să lucrăm cu furnizorii noștri pentru a ne asigura că fiecare scutec nu este numai sigur pentru copilul tău, ci și pentru natură. Ușa noastră este întotdeauna deschisă inspecțiilor și lucrăm cu agenții de certificare recunoscute la nivel mondial pentru a vă oferi cele mai bune scutece pentru copii.

 

 

Emisiile de CO2 acoperă energia electrică, gazele și petrolul și sunt calculate pe baza factorilor standard ai Energinet și ai Agenției Daneze de Energie. Calculele de electricitate kWh la kg CO2 se bazează pe Declarația de mediu a Energinet Calculele de la l petrol și kg gaz la kg CO2 se bazează pe standardele agenției daneze pentru energie pentru valorile calorice și factorii de emisie.

FSC ® (Forest Stewardship Council) este o organizație neguvernamentală internațională dedicată promovării gestionării forestiere responsabile la nivel mondial. Produsele certificate FSC ® sunt obținute din materii prime din păduri bine administrate și surse responsabile. Trasabilitatea și integritatea etichetei sunt confirmate prin măsuri stricte de control, iar prin alegerea produselor certificate FSC, vă ajutați să aveți grijă de păduri și de oamenii și de animalele sălbatice care se numesc animale de casa. Pentru a afla mai multe, accesați www.fsc.org