A face loc tuturor bebelușilor tăi

Părinți viitori
dec. 30, 2019

Poti stoca scutecele, salopetele, jucăriile și mult mai mult, chiar și în cele mai mici dormitoare pentru copii, dacă știi să profiți la maximum de spațiul tău. Iată sfaturile noastre pentru a face loc tuturor bebelușilor tăi.

Stocati la inaltime - Adăugați rafturi înalte în jurul camerei și organizați hainele și accesoriile în cutii sau coșuri etichetate pentru a păstra pardoselile și suprafețele de lucru curate.

Masă de schimbat montată pe perete - Majoritatea meselor de schimbat pe perete au rafturi încorporate pentru schimbarea esențială a scutecului și pot fi pliate pentru a elibera spațiu, indiferent dacă masa de schimbare se află în dormitorul pentru copii sau în baie.

Mobilă polivalentă - Căutați o combinatie intre un pat si o masa pentru schimbat, cu depozitare la nivel de podea și sertare pentru a folosi spațiul de sub pătuț. (Alternativ, puteți utiliza patul pe role.)

Separator de spatiu in cameră - Un separator de spatiu in cameră îți oferă spațiu suplimentar și opțiunea de a adăuga zone sau funcții suplimentare într-o cameră

Reduce pe cat posibil - Ia în considerare ce trebuie să ai și ce ar fi frumos să ai pentru copilul tău. Lucrurile de care nu aveți nevoie neapărat în camera bebelușului includ coșuri de rufe, coș de gunoi pentru scutece, cantități excesive de jucării, cărucior, etc. În schimb, includeți elementele de care are nevoie copilul pentru rutina de somn și de schimbare de scutece, inclusiv haine și produse de îngrijire și poate câteva jucării.

Reutilizare și reciclare - Un truc vital pentru a rămâne organizat într-un spațiu mic este de a evita acumularea de lucruri de care nu ai nevoie. Înainte de a cumpăra gadgeturi noi, jucării sau haine pentru copilul dvs., luați în considerare dacă ceva ce aveți deja poate funcționa în alte situatii. Fii creativ! Și apoi daruieste, vinde sau recicleaza lucrurile pe măsură ce copilul un mai are nevoie de ele.

Depozitarea verticală - rafturile pentru încălțăminte - deschise sau închise - pot fi o alternativă excelentă la dulapuri sau sertare. Puteți stoca si cărți pe rafturile deschise, jucării, scutece și haine în unități închise. Puteți utiliza organizatoare cu uși suspendate în interiorul ușilor dulapului pentru a profita la maximum de spațiul de care dispuneti.

Lista de dorințe pentru cei care oferă cadouri - Când așteptați un copil, atât de mulți daruitori fericiți vor dori să-l întâmpine pe noul moștenitor cu cadouri. Lăsați-i pe potențialii dăruitori de cadouri sa stie că trebuie să va limitați la lucrurile simple pentru a vă păstra sănătatea! Și dacă doresc idei simple de cadouri, poate pot contribui la un cont de economii pentru copilul dvs., să ofere în schimb o gustare sanatoasa (și să duca la gunoi scutecele murdare la plecare) sau să pastreze “aplecarea” spre cadouri pentru atunci cand va mai creste cel mic.

Partajați-vă propriile sfaturi pe Facebook sau Instagram!

Inspirație