Pentru scutecele premium, Bambo Nature introduce NOUL ambalaj din hartie reciclabila

Noutati
mar. 10, 2021

Pachetul pentru scutece este fabricat din hartie sustenabila. Suna bine, nu? Si noi credem asta. Bambo Nature a fost primul Brand de scutece pentru bebelusi din lume care a obtinut Nordic Swan Ecolabel, in urma cu mai bine de 25 de ani. Acum suntem mandri sa introducem primul ambalaj din hartie pentru scutece etichetat Nordic Swan Ecolabel, cu certificarea FSC privind utilizarea responsabila a resurselor.

Toata lumea care lucreaza in fabrica noastra din Danemarca este ocupata cu finalizarea testelor si cu ultímele ajustari cu privire la noua prezentare a ambalajului pentru scutece. Fabricat din hartie certificata Swedish FSC® (Forest Stewardship Council), pachetul este fabricat din materiale reciclabile si certificate in conformitate cu standardele din industrie. Pachetul este tratat prin mijloace bio astfel incat sa fie impermeabil si sa ii asigure durabilitatea cu care sunt obisnuiti consumatorii. Tusul standard si colorat este, de asemenea certificat in categoria compostabil. Astfel, consumatorii pot recicla amblajul impreuna cu restul deseurilor compostabile.

"Ne dorim sa le facem viata mai usoara parintilor, prin alegerea ambalajelor reciclabile, permitandu-le sa fie convinsi atat ca micutii lor sunt in siguranta, dar si ca produsul ales este fabricat cu rspect pentru mediu. Suntem mandri sa ne numaram intre primii care utilizeza un ambalaj din hartie reciclabila” -  Arne Terp-Nielsen, Managing Director - Fabrica ABENA.

O copilarie sanatoasa

Pentru a raspunde nevoii generatiilor prezente de a avea un viitor verde, evaluam si imbunatatim constant produsele, modernizand metodele prin care acestea se obtin. Prin inovatie si originalitate, actionam sustenabil, avand grija sa pastram intact ADN-ul companiei, un valoros material ereditar care sta de zeci de ani la baza activitatii noastre. Producem scutecul premium pentru bebelusi, indeplinind toate standardele de calitate impuse. Nu ne propunem sa fim doar avangardisti, ci sa si oferim parintilor cele mai bune produse. Datorita fabricarii ambalajului din hartie reciclabila, care face pereche perefecta cu scutecele ECO din interior, suntem acum si mai aproape de indeplinirea acestui ideal.

Pe locuri, fiti gata, start!

Odata cu aparitia noului ambalaj inovativ, suntem extrem de fericiti sa prezentam dovada punerii in practica a discursului despre sustenabilitate. Calitatea superioara va ramane insa unul dintre elementele definitorii ale produselor noastre. Prin urmare, vom continua sa testam, sa adaptam, sa evaluam tot ce tine de procesul de impachetare, inainte de lansarea oficiala a ambalajului.
 
”Ne propunem sa lansam noile ambalaje din hartie reciclabila in 2022 si suntem convinsi ca vor deveni un mare succes” - Arne Terp-Nielsen, Managing Director - Fabrica ABENA.

Stiai ca...? 

  • Scutecele Bambo nature sunt fabricate in Danemarca, utilizand echipamente optimizate din punct de vedere energetic, 100% din electricitatea consumata are surse eoliene. 
  • Materiile prime si ingredientele sunt selectate atent si controlate, purtand recomandarea Asthma Allergy Nordic si fiind certificate Nordic Swan Ecolabel, EU Ecolabel si FSC® (Forest Stewardship Council).
  • Filosofia noastra ”mai putin este mai mult” vizeaza faptul ca utilizam materii prime la un nivel minimal, scutecele noastre Bambo Nature fiind subtiri si usoare, fara a le pericilta capacitatea de absorbtie. 

Cititi mai multe despre Bambo si ideea de sustenabilitate sau Fabricarea scutecelor in mod responsabil. 

FSC® (Forest Stewardship Council)reprezinta o organizatie non-guvernamentala dedicata promovarii managementului forestier responsabil, la nivel mondial. Certificarea FSC®reprezinta garantia faptului ca materiile prime au ca sursa un fond forestier administrat si exploatat in mod responsabil. Trasabilitatea si integritatea acestei etichete sunt sustinute de un control sustinut si strict, iar prin alegerea unor produse certificate FSC optezi pentru a da o mana de ajutor padurilor, calitatii vietii oamenilor, dar si animalelor salbatice, a caror casa este padurea. Pentru detalii, va rugam accesati www.fsc.org.