Bambo Nature ABENA - pentru că ne pasă

Povestea noastră

De mai bine de 40 de ani, produsele Bambo Nature au fost dezvoltate și fabricate de ABENA, o companie de familie (suntem deja la a treia generație) cu sediul în Danemarca. Dezvoltăm și producem scutece și produse ecologice pentru bebeluși și familii din întreaga lume.

Puteți găsi urme ale moștenirii noastre nordice în fiecare produs creat de noi - în designurile noastre, precum și în ingredientele și materialele pe care le folosim. Bambo Nature a fost primul scutec pentru bebeluși din lume care a obținut apreciatele certificări Nordic Swan Ecolabe.

Astăzi, familia noastră de produse pentru îngrijirea bebelușilor include nu numai scutece, chiloței și șervețele de unică folosință, ci și o linie de îngrijire a pielii care este sigură pentru copilul tău și pentru restul familiei tale.

Angajamentul nostru

Fiecare produs Bambo Nature este conceput pentru a vă oferi confort și siguranță, folosind ingrediente și materiale de calitate. Cel mai important, produsele noastre s-au dovedit a fi la fel de puternice și eficiente, deoarece sunt sigure și durabile.

Produsele noastre de îngrijire a bebelușilor Bambo Nature au obținut cel mai înalt nivel de acreditări, premii și etichete ecologice din lume. Considerăm că alegerea produselor sigure, blânde și ecologice pentru bebelușul tău nu ar trebui să însemne un compromis al performanței. Continuăm să cercetăm și să inovăm, astfel încât să ne putem depăși obiectivele, precum și așteptările dvs.

Responsabilitatea noastră

Vrem să lăsăm in urma o planetă sănătoasă plină de resurse naturale pentru copiii noștri și generațiile de după ei. Pentru a contribui la reducerea impactului nostru asupra mediului, ABENA, producătorul de produse Bambo Nature, se supune voluntar inspecțiilor de mediu stricte ale produselor noastre, de la colectarea materiilor prime la producție, consum și deșeuri.

85,4% din deșeurile de la instalația noastră de producție daneză au fost reciclate în 2019. Deșeurile constau de exemplu în ambalaje și surplusul de materiale textile, care este colectat și vândut societăților de reciclare pentru a fi transformat în produse noi.