5 idei de cadouri pentru mamă și bebeluș pentru petrecerea în cinstea viitorului nou-născut

PĂRINȚI VIITORI
nov. 25, 2022

Sunteți în căutarea cadoului perfect pentru petrecerea în cinstea viitorului nou-născut? Aruncați o privire la cele 5 idei excelente de cadouri pentru petrecerea în cinstea viitorului nou-născut atât pentru mama, cât și pentru bebeluș!

Petrecerile în cinstea viitorului nou-născut devin din ce în ce mai frecvente în întreaga lume, ca o modalitate de a face cadouri viitoarei mame și de a sărbători viitoarea naștere a bebelușului. Petrecerile în cinstea viitorului nou-născut sunt în mod tradițional un eveniment pentru femei și este organizată de familie și prieteni, care, de obicei, are loc cu 4-6 săptămâni înainte de naștere. 

În general, petrecerile în cinstea viitorului nou-născut implică mâncare excelentă, jocuri distractive, un tort delicios și, desigur, cadouri și iar cadouri. Este costisitor să ai un copil, iar cadourile primite la petrecerile în cinstea viitorului nou-născut îi pot ajuta cu adevărat pe viitorii părinți să se pregătească. 

Ideea de cadou nr. 1: Haine pentru bebeluși 

Dacă sunteți în căutarea unei idei de cadou clasice, nu puteți greși niciodată cu hainele. După cum știu majoritatea părinților, bebelușii pot folosi prin mai multe rânduri de haine curate în fiecare zi; eructează, urinează și salivează și cresc foarte repede. Alegeți mereu pe haine din bumbac, iar dacă aveți îndoieli cu privire la stilul pe care îl preferă părinții, alegeți culori neutre care nu se pătează ușor. 

Bambo Nature baby shower baby clothes baby shoes nordic natural

 

Ideea de cadou nr. 2: Tort de scutece DIY  

Nu ar trebui să fie surprinzător pentru nimeni că bebelușii au nevoie de scutece, MULTE scutece. Iar un stoc consistent de scutece de înaltă calitate va fi un cadou binevenit de către toți noii părinți. Dacă doriți să mergeți la sigur, luați scutece în 2 sau 3 mărimi. Nu puteți ști niciodată cu siguranță cât de mare va fi copilul când se va naște sau cât de repede va crește.  

Căutați o modalitate creativă de a face cadou scutece? Torturile de scutece sunt cadouri foarte populare pentru petrecerea în cinstea viitorului nou-născut; sunt practice, personale și foarte drăguțe. Dacă doriți un tutorial pas cu pas, puteți citi postarea noastră de pe blog despre cum să realizați tortul de scutece DIY perfect pentru o petrecere în cinstea viitorului nou-născut.

 

 

Ideea de cadou nr. 3: Set cadou pentru îngrijirea pielii  

Pielea bebelușului este mai moale și mai vulnerabilă decât pielea adultului și trebuie tratată în consecință. Nou-născuții au rareori nevoie de numeroase produse de îngrijire a pielii, dar pe măsură ce pielea lor se obișnuiește cu lumea (uscata) din afara uterului, există câteva produse de bază pe care majoritatea noilor mame le vor găsi practice. În gama noastră de îngrijire a pielii Bambo Nature veți găsi produsele esențiale de îngrijire a bebelușului: un ulei de baie, un șampon pentru păr și corp, o loțiune de corp și o cremă calmantă. Toate sunt extrem de blânde cu pielea, fără parfum și realizate din ingrediente naturale și organice.

Bambo Nature Skin Care giftset for baby shower gift

 

Ideea de cadou nr. 4: Jucării și articole pentru joacă   

Există multe opțiuni grozave când vine vorba de jucării și alte articole pentru joaca bebelușilor. Multe jucării sunt mai potrivite pentru bebelușii mai mari, dar există și opțiuni pentru bebelușii mici. Un centru de activități este un cadou grozav pentru bebelușii mici, deoarece aceștia se pot întinde în siguranță pe spate pe saltea în timp ce urmăresc toate formele și culorile interesante de deasupra lor. De asemenea, atunci când se întind la jucăriile care atârnă își antrenează abilitățile motorii. Un carusel colorat pentru pătuț este, de asemenea, o idee excelentă pentru bebelușii mici – nou-născuții percep clar doar albul și negrul, dar încep să distingă roșul când au câteva săptămâni. Curând, vor urma și mai multe culori primare. Când cumpărați jucării și cărți pentru bebeluși, căutați imprimeuri contrastante și culori primare puternice; acest lucru îi va fascina cel mai mult.  

Bambo Nature baby shower presents baby playing with colorful toys

 

Ideea de cadou nr. 5: Răsfăț pentru mămică   

Viitoarele mame pot simți adesea că în centrul atenției este acum copilul; ea ce importanță are? Realizați un coș cu articole de îngrijire personală pentru mamă. Un șampon drăguț, o mască de față sau o cremă de față, ulei de corp, balsam pentru mameloane/balsam reparator și niște șosete drăguțe sunt puncte de plecare excelente. O altă modalitate de a o ajuta ar putea fi să aduceți multă mâncare de casă în porții pentru congelator! În primele săptămâni după naștere, gătitul nu va fi o prioritate; îi va plăcea să aibă un congelator aprovizionat. În mod alternativ, suntem siguri că un card cadou pentru un serviciu de livrare de mâncare ar fi, de asemenea, un cadou foarte binevenit și util.