Natura mai întâi

De mai bine de 40 de ani, Bambo Nature s-a angajat să producă produse de înaltă calitate pentru îngrijirea bebelușilor și a copiilor mai mari, lăsând în același timp un Pământ mai curat pentru generațiile viitoare. Pentru noi, durabilitatea este mai mult decat modul in care folosim resursele fizice. Este vorba despre modul în care ne îngrijim unul de celălalt. De aceea suntem aici pentru a ajuta familiile din întreaga lume să trăiască vieți fericite, sănătoase, durabile.

Gândirea și acționarea durabilă sunt și au fost întotdeauna parte din ADN-ul companiei noastre. Păstrarea mediului înconjurător este o prioritate maximă pentru noi și am făcut ca afacerea noastră să vă asigure produse durabile și sigure pentru îngrijirea bebelușilor și a copiilor mai mari.

Scutecele noastre produse in Danemarca sunt fabricate pe mașini optimizate pentru energie, care asigură un consum general de energie minim. Filozofia noastră este că fiecare produs Bambo Nature pe care îl fabricăm trebuie să îndeplinească o nevoie în cel mai simplu mod posibil, cu materii prime atent selectate și fabricate prin procese sigure și eficiente din punct de vedere energetic. Suntem buni la ceea ce facem, dar ne străduim mereu să facem și mai bine. Prin urmare, se depune mult efort pentru reducerea consumului de energie, precum și pentru reducerea la minimum a deșeurilor și a redirectionarii spre alte utilizari pentru materialele noastre. Vedeți mai multe despre cum sunt produse scutecele noastre.

Bebelușii sănătoși sunt bebeluși fericiți

Oferirea de informatii și transparență cu privire la modul în care produsele noastre sunt produse și utilizate sunt aspecte importante ale activității noastre de zi cu zi. Meriți o transparență completă pentru ingredientele care vin în contact direct cu pielea copilului tău. Din această cauză, tot ceea ce intră în fabricarea produselor Bambo Nature este dezvăluit în această listă de ingrediente. Produsele și instalațiile noastre de producție sunt certificate cu o lungă listă de certificări de la organizații de certificare oficiale, cum ar fi Nordic Swan Ecolabel, Astma-Alergie Nordică, FSC® (Consiliul Stewardship Forest), Ecocert COSMOS, precum și agenția de certificare Dermatologic Tested. Aceste certificări garantează siguranța, calitatea și caracterul ECO pentru produsele noastre.

Pentru că ne pasă

În calitate de producător de scutece pentru copii, avem o responsabilitate uriașă față de tine, copilul tău și fata de planeta pe care toți vrem să o protejăm. În timp ce facem tot ce putem, dorim, de asemenea, să inspirăm generațiile viitoare să ne păstreze planeta. Să ne învățăm copiii că durabilitatea nu este un obiectiv mare și de neatins în viitor. Dacă facem cu toții câteva schimbări eco conștiente în activitățile noastre de zi cu zi, suntem deja mult mai aproape de a oferi mostenire o planetă mai verde pentru copiii nostru și pentru viitorii nepoți.