Scutece pentru copii prietenoase cu pielea

Scutecele pentru bebeluși Bambo Nature sunt prietenoase cu pielea și se potrivesc perfect pentru copilul nou-născut, copilul mai mare și pentru pre-școlarul care explorează lumea. Moale, confortabil, ușor de utilizat și întotdeauna fără scurgeri . Testate pe familii reale de mai bine de 40 de ani, scutecele și produsele noastre pentru îngrijirea bebelușilor sunt concepute pentru a proteja, in confort și performanță. Asa ca te poti concentra pe toate lucrurile distractive pe care vrei sa le faci în timpul pe care-l petreci cu micutul tau.

Explorați aici
Flag_DK_RGB

Scutecele Bambo Nature urmează modul nostru de viață nordic, în care funcționalitatea și forma se impletesc și respectă impreuna mediul. Folosind doar materiale de înaltă calitate, Bambo Nature este prietenos cu pielea și ecologic, cu o fixare anatomica perfectă și o absorbție ridicată. Etichetele Nordic Swan Ecolabel și Asthma Allergy Nordic sunt dovada angajamentului nostru de a produce scutece fără parabeni, parfum, coloranti sau alți conservanți nesiguri. Natural, pentru tine și copilul tău.

Bine ați venit in lumea îngrijirii pielii cu produse Bambo Nature

Cu produsele noastre ecologice de îngrijire a pielii bebelusului, veți avea tot ce este necesar pentru a avea grijă de copilul dvs. (acasă sau în călătorii). Păstrați-vă copilul fericit și sănătos cu noua gamă de produse de îngrijire a pielii Bambo Nature.


Toate produsele de îngrijire a pielii Bambo Nature sunt vegane, testate dermatologic și nu conțin parfum sau coloranti.

Explorați aici

Scutece Bambo Nature

Vezi mai mult

Produse de îngrijire a pielii Bambo Nature

Vezi mai mult

Bambo Nature va prezinta cu mandrie

Noul ambalaj din hartie reciclabila in exterior. Acelasi scutec ECO in interior. Aflati mai multe

Singurul lucru pe care il poti aduga este iubirea

Toate produsele de îngrijire a copilului Bambo Nature sunt fabricate din ingrediente de cea mai înaltă calitate și au fost supuse celor mai stricte procese de certificare disponibile. Nu au fost adăugate parfumuri, parabeni, loțiuni sau alți conservanți nesiguri. Pentru a garanta siguranța copilului dumneavoastră.

Explorează Bambo Nature