Bună, Rază de soare! Noua cremă de protecție solară prietenoasă cu pielea

Suntem mândri să vă prezentăm crema noastră de protecție solară Bambo Nature cu 0% parfum și coloranți. Crema de protecție solară vine în variantele SPF30 și SPF50, protejează atât împotriva razelor UVA, cât și împotriva razelor UVB și este testată pentru a fi rezistentă la apă. Formula testată dermatologic este ușor de aplicat, se absoarbe rapid în piele și vă lasă pielea, a dvs. și a bebelușului dvs., bine protejată și catifelată. Făcută cu dragoste pentru familia dvs.
Vezi produse
Flag_DK_RGB

Scutecele Bambo Nature urmează stilul nostru de viață nordic, în care funcția și forma se aliniază cu respectul natural unul pentru celălalt și pentru mediu. Folosind numai materiale de înaltă calitate, marca daneză Bambo Nature este ecologică și prietenoasă cu pielea, cu o potrivire perfectă și o absorbție ridicată. Eticheta ecologică Nordic Swan și eticheta Asthma Allergy Nordic sunt dovada angajamentului nostru de a produce un scutec fără adaos de parabeni, parfum, coloranți sau alți conservanți nesiguri. Desigur, pentru dvs. și bebelușul dvs.

Este vară - și noi vă protejăm!

Crema noastră de protecție solară Bambo Nature este noul dvs. cel mai bun prieten în lumina soarelui de vară. Conține 0% parfum și coloranți, este certificat, testat dermatologic și vă oferă, dvs. și familiei dvs., protecție de cea mai bună calitate, astfel încât să vă puteți concentra pe distracție și să vă bucurați de soare. 

Aruncați aici o privire la noul nostru videoclip! 
Vezi produse

Scutece Bambo Nature

Vezi mai mult

Cremă de protecție solară Bambo Nature

Produse de îngrijire a pielii Bambo Nature

Vezi mai mult

Bambo Nature va prezinta cu mandrie

Noul ambalaj din hartie reciclabila in exterior. Acelasi scutec ECO in interior. Aflati mai multe

Singurul lucru pe care il poti aduga este iubirea

Toate produsele de îngrijire a copilului Bambo Nature sunt fabricate din ingrediente de cea mai înaltă calitate și au fost supuse celor mai stricte procese de certificare disponibile. Nu au fost adăugate parfumuri, parabeni, loțiuni sau alți conservanți nesiguri. Pentru a garanta siguranța copilului dumneavoastră.

Explorează Bambo Nature