Premii și recunoașteri

Suntem mândri să vă oferim produsele esențiale de ingrijire a pielii Bambo Nature, prietenoase cu pielea, pentru a vă ajuta să vă îngrijiți copilul. Deci, desigur, înseamnă mult pentru noi, atunci când ești mulțumit de produsele noastre. De-a lungul anilor, părinții, agențiile care monitorizeaza consumatorii, precul și revistele ne-au oferit recunoașterea, recomandările și premiile lor. Vezi care sunt cele mai recente.

Babylist's 2017 "Must Have Diaper" 

Fiecare părinte are produsele preferate pentru copii. În 2017, Babylist.com aa întrebat mii de părinți noi „Care sunt primele trei produse pentru copii de care un te poti lipsi?” Câștigătorul pentru Must Have Diaper a fost Bambo Nature. 

Loved By Parent's Awards 2018  

Șervețele umede fără parfum de la Bambo Nature au câștigat PREMIUL Premium de la Loved By Parents în categoria Cele mai ecologice șervețele pentru copii pentru al doilea an la rând!

În plus, am primit medalia de aur pentru cele mai bune șervețele pentru copii și medalia de argint pentru cel mai bun scutec de unică folosință. Mulțumim,Loved By Parents! 

2017 & 2018 Mumii Awards  

În 2018, produsele noastre pentru copii Bambo Nature au fost înscrise în categoria premiilor Mumii „Best Baby & Toddler Gear”, iar Scutecele Bambo Nature au câștigat alegerea consumatorului si argintul pentru cele mai bune scutece ECO si pentru șervețele ECO.

În 2017 am primit premiul aur si alegerea consumatorului pentru cel mai bun scutec ECO, iar șervețele Bambo Eco-Friendly au câștigat aur si alegerea consumatorului în categoria șervețele ecologice pentru copii. Mulțumim, Mumii! 

The Ethical Consumer Best Buy Award 

Scutecele Bambo Nature și chiloteii au primit premiul Ethical Consumer Best Buy. Acest premiu este o confirmare finală privind etichetarea etică și vă ajuta să găsiți produse și servicii care să va reflecte setul de valori. Este o etichetă unică care privește în detaliu înregistrarea etică a companiei din spatele produsului și istoricul propriu produsului. Mulțumim, Ethical Consumer ! 

Gentle Parenting Awards 2017

Premiile Gentle Parenting aduc ceva nou pentru industria parentală; ele recompensează etica, mai degrabă decât să se concentreze pe marile mărci de renume cunoscute. Premiile sunt evaluate de experții proprii ai Gentle Parenting, utilizand recenziile miilor de părinți care vizitează site-ul lor. Scutecele si servetelele umede Bambo au obținut premiile pentru practicile ecologice utilizate in procesul de fabricatie. Mulțumim, Gentle Parenting!

Șervețele umede de Bambo Nature sunt un element indispensabil oriunde mergi tu și copilul.

Șervețele umede premium Bamo Nature sunt vegane și nu conțin ingrediente de origine animală, doar ingrediente naturale și organice derivate din plante.
Certificat în conformitate cu Nordic Swan Ecolabel și Asthma Allergy Nordic - alegere durabilă și sigură pentru bebeluș și mediul înconjurător.

Cițește mai mult