Produse delicate cu pielea, în care puteți avea încredere

Vă puteți gândi la ceva mai bun decât mirosul pielii moi a bebelușului? Noi nu. Deci, de ce să nu mențineți pielea copilului dvs. sănătoasă și protejată, oferindu-i un start delicat, blând și natural în viață? Parfumul, colorantul și alte ingrediente nesigure pot provoca iritații ale pielii și nu au ce căuta în produsele destinate copiilor.

La Bambo Nature, ne pasă cu adevărat de sănătatea și bunăstarea copilului dvs., iar produsele noastre sunt deopotrivă delicate și blânde, dar și sigure și eficiente. Am respectat toate criteriile în ceea ce privește siguranța și confortul copilului dvs., astfel încât să vă puteți relaxa și bucura de clipe distractive și memorabile împreună.

Copii în scutece Bambo Nature care se joacă pe podea
Mama și tatăl sărutându-și copilul pe fiecare obraz simultan
  

Iată de ce produsele noastre sunt sigure pentru pielea și sănătatea copilului dvs.   

Ingrediente atent selectate

Produsele noastre sunt concepute special pentru pielea delicată a copiilor. Folosim numai ingrediente și materiale selectate cu atenție și aprobate, care sunt delicate cu pielea, pentru a minimiza riscul de iritații ale pielii și pentru a menține pielea copilului dvs. catifelată, uscată și sănătoasă.

Mai puțin înseamnă mai mult

Noi spunem nu parfumului și utilizăm doar strictul necesar de ingrediente, pentru ca produsele să facă ceea ce sunt menite să facă. Meritați o transparență deplină în ceea ce privește ingredientele care intră în contact cu pielea copilului dvs. Prin urmare, tot ceea ce folosim la realizarea produselor Bambo Nature este dezvăluit în lista noastră de ingrediente.

Testate extensiv

Luăm toate măsurile necesare pentru a ne asigura că produsele noastre sunt sigure pentru sănătatea, pielea și organismul copilului dvs. Scutecele, pantalonii, produsele de îngrijire a pielii și șervețelele noastre sunt toate testate și certificate dermatologic de mai multe organizații oficiale de certificare. Aflați mai multe despre certificările noastre.

Îmbunătățirea continuă

Ne străduim întotdeauna să performăm mâine mai bine decât am făcut-o astăzi. Prin urmare, testăm și inovăm continuu produsele și metodele noastre de producție pentru a ne asigura că scutecele și produsele noastre de îngrijire a pielii sunt printre cele mai bune și mai sigure de pe piață.

De ce ar trebui să alegeți produse de îngrijire delicate cu pielea pentru copilul dvs.?

De ce nu? Mai puțin înseamnă mai mult când vine vorba de produse destinate copiilor, iar parfumul și alți aditivi inutili pot provoca iritații ale pielii. Alegând produse certificate delicate cu pielea, care sunt testate dermatologic și recomandate de Asthma Allergy Nordic, veți oferi pielii copilului dvs. cel mai bun start posibil în viață. Vă promitem - pielea copilului dvs. vă va iubi pentru asta.

Doriți să aflați mai multe despre produsele noastre? Consultați aceste întrebări frecvente (delicate cu pielea):