Șervețelele umede: trucul comod pentru părinți

Părinți
apr. 15, 2021

Când devenim părinți pentru prima dată, avem cu toții o mulțime de idei despre modul în care vrem să ne creștem copiii - și despre ce produse dorim să folosim - sau să nu folosim - pentru ei. La început, folosirea cârpelor de spălat pentru micuțul nostru în timpul schimbării scutecelor pare a fi modul ideal și blând de a curăța fundul bebelușului. Cu toate acestea, mulți dintre noi descoperim rapid că șervețelele umede sunt o soluție mai ușoară și mai practică. Șervețelele umede funcționează și sunt o alternativă sigură pentru pielea sensibilă a copilului dvs. (doar dacă le cumpărați pe cele potrivite). Citiți în continuare pentru a primi cele mai bune sfaturi despre ce anume să căutați atunci când cumpărați șervețele și cum să le folosiți corect - de dragul pielii copilului dvs., dar și de dragul planetei.

Ce sunt șervețelele?

Șervețelele umede sau doar „șervețele” sunt cârpe mici, super-moi și umede, făcute fie din viscoză, fie dintr-un amestec de viscoză și poliester. De-a lungul anilor, șervețelele au devenit din ce în ce mai populare în rândul părinților datorită utilizării lor ușoare și igienice. Unul dintre motivele pentru care șervețelele au devenit atât de populare este faptul că sunt într-adevăr practice. Mai ales în viața modernă, de zi cu zi, unde timpul este adesea o problemă pentru familiile cu copii mici. Puteți folosi șervețele pentru aproape orice. Dacă vă asigurați că achiziționați șervețele certificate sigure și delicate cu pielea, le puteți utiliza cu ușurință zilnic.

Iată câteva dintre situațiile de zi cu zi în care șervețelele sunt cu adevărat utile:

Schimbarea scutecului

Șervețelele umede sunt foarte utile în orice fel de situație de schimbare a scutecelor acasă sau la drum. Acasă, aveți acces la apa curentă, ceea ce reprezintă un avantaj imens în cazuri cu multă murdărie (dacă înțelegeți la ce ne referim). Cu toate acestea, dacă doriți doar să împrospătați zona scutecului copilului dvs. și să eliminați mirosul de urină atunci când schimbați scutecul umed, șervețelele pot fi alegerea preferată. Sau dacă sunteți la cumpărături sau la o cafenea, este posibil să nu aveți apă curentă în apropiere. Nu trebuie să vă faceți griji. Șervețelele umede vă sar în ajutor!

Șervețelele pentru copii sunt concepute special pentru pielea tânără, sensibilă și pot fi deosebit de delicate în cazul în care copilul dvs. are o iritație de scutec. Iritația de scutec poate fi cu adevărat dureroasă și veți dori să frecați și să curățați zona infectată cât mai puțin cu putință, ceea ce nu este întotdeauna posibil atunci când trebuie să păstrați fundul bebelușului curat și uscat. Șervețelele umede sunt formulate pentru a se potrivi cu pH-ul pielii copiilor și sunt foarte moi. Acest lucru le face perfecte pentru o curățare delicată și blândă a fundului iritat și inflamat, deoarece vor lăsa intact stratul protector al pielii. Acest lucru este deosebit de important atunci când doriți să scăpați de o erupție cutanată.

În timpul meselor și după

Sa fim sinceri. Când copiii încep să mănânce alimente solide, pot face multă murdărie. Ei învață să-și coordoneze brațele dolofane și, înainte de a putea stăpâni arta de a mânca cu o lingură, trebuie să facă față multor încercări eșuate de a ajunge cu lingura la gură. Îi încurajăm permanent, dar majoritatea meselor se vor încheia inevitabil cu scaunul și masa acoperite cu alimente - probabil și copilul. Șervețelele umede pot fi perfecte pentru a șterge paste zburătoare, chiftele, avocado și pasat, precum și pentru o curățare rapidă a copilului înainte de a-i face o baie bună și relaxantă. la șervețelele delicate cu pielea, ingredientul principal din lichid este apa, prin urmare, puteți folosi în siguranță șervețelele pentru a curăța mâinile și fața copilului după o masă dezordonată.

Copil fericit cu mâncare în jurul gurii

La drum - pentru mâini lipicioase și nasuri care curg

Șervețelele sunt, de asemenea, utile în geantă atunci când sunteți afară. Nu toate locurile publice au toaletă sau apă curentă în apropiere. Gândiți-vă la plajă, la un parc sau la locul de joacă. Nu știi niciodată în ce își va băga copilul mâinile sau dacă îți va aduce mândru un melc vâscos sau poate un delicios tort de noroi. În aceste situații, șervețelele pot fi arma dvs. secretă cel puțin pentru a îndepărta o parte din murdăria de pe mâinile micuțului, înainte de o gustare.

Șervețelele pot fi, de asemenea, o alternativă la hârtie atunci când vine vorba de a evita iritațiile nasului care curge, provocate de atâta șters și suflat. Șervețelele sunt un mod blând de a șterge nasul copilului o vreme.

PERFECTE în mașină pentru orice situație cu murdărie (vărsături, mucoasă nazală, înghețată etc.)

În calitate de părinți, unul dintre locurile în care am descoperit că șervețelele sunt indispensabile este în mașină. Dacă aveți mai mulți copii, sigur aveți șervețele umede în mașină. Cu șervețele în mașină, sunteți pregătiți pentru aproape orice situație posibilă. Unii copii adoră să meargă cu mașina, dar dacă plecați într-o călătorie mai lungă, trebuie totuși să luați gustări și apă la dvs., iar asta poate deveni rapid o situație lipicioasă. Alți copii nu se simt bine sau suferă de rău de mașină - unii ar putea chiar vomita în mașină dacă plecați într-o călătorie mai lungă. Indiferent ce se întâmplă pe drum, veți fi bine pregătiți pentru a face față oricărei situații atâta timp cât aveți șervețele umede în geantă.

De ce trebuie să țineți cont atunci când folosiți șervețele pe copilul dvs.

Chiar dacă majoritatea șervețelelor umede pentru copii sunt concepute pentru pielea sensibilă a copiilor, ar trebui să fiți totuși atenți să le căutați pe cele care sunt delicate cu pielea. Și, de asemenea, trebuie să știți cum să utilizați și să aruncați șervețelele în mod corect.

Sfaturile noastre de top cu privire la alegerea și utilizarea șervețelelor care sunt sigure pentru pielea copilului dvs. și prietenoase cu natura

  1. Asigurați-vă că șervețelele sunt testate dermatologic și nu conțin parfum și colorant.
  2. Verificați întotdeauna dacă șervețelele sunt recomandate de Asthma Allergy Nordic. Aceasta este garanția dvs. că șervețelele sunt fabricate cu ingrediente sigure și că prezintă doar un risc minim de a provoca alergii cutanate.
  3. Verificați dacă șervețelele sunt certificate conform etichetei ecologice Nordic Swan. Această certificare înseamnă că șervețelele nu conțin parfum sau alte substanțe clasificate ca fiind cancerigene, dăunătoare pentru aparatul reproducător sau alergenice.
  4. Ghidați-vă întotdeauna după regulile de bun simț când vine vorba de copilul dvs. Ca în cazul tuturor produselor noi, asigurați-vă că verificați dacă pielea copilului dvs. reacționează la șervețele. Niciun copil nu este la fel - și nici pielea lor. Unii copii au o piele foarte sensibilă, care va reacționa la diferite tipuri de produse de îngrijire - chiar și la cele concepute special pentru pielea copiilor și care prezintă toate certificările și testele potrivite.
  5. Dacă este posibil, căutați șervețele realizate din 100% viscoză, care sunt o opțiune mai ecologică.
  6. Asigurați-vă că aruncați șervețelele corect. Șervețelele trebuie aruncate întotdeauna la coșul de gunoi. Nu aruncați niciodată șervețelele în toaletă, deoarece acest lucru va înfunda scurgerea.
  7. Asigurați-vă că reciclați ambalajul șervețelelor împreună cu alte deșeuri de plastic reciclabile.


Șervețelele umede Bambo Nature sunt testate dermatologic și nu conțin parfum sau colorant. Sunt recomandate de Asthma Allergy Nordic și certificate de eticheta ecologică Nordic Swan. Alegerea sigură pentru copilul dvs. și pentru natură.