Împreună cu Bambo Nature, ne bucurăm de vară și de soare

Scutecele Bambo Nature urmează stilul nostru de viață nordic, unde funcția și forma se aliniază cu un respect natural reciproc și pentru mediu. Folosind numai materiale de înaltă calitate, marca daneză Bambo Nature este delicată cu pielea, oferă potrivire perfectă pe linia corpului și capacitate de absorbție superioară. Eticheta ecologică Nordic Swan și eticheta Asthma Allergy Nordic sunt dovada angajamentului nostru de a produce un scutec fără adaos de clor, parfum, coloranți sau alți conservanți nesiguri. Natural, pentru tine și copilul tău.

Gamă de produse sigure pentru pielea și sănătatea copilului dvs

Ingrediente atent selectate

Produsele noastre sunt concepute special pentru pielea delicată a copiilor. Folosim numai ingrediente și materiale selectate cu atenție și aprobate, care sunt delicate cu pielea, pentru a minimiza riscul de iritații ale pielii și pentru a menține pielea copilului dvs. catifelată, uscată și sănătoasă.

Mai puțin înseamnă mai mult

Noi spunem nu parfumului și utilizăm doar strictul necesar de ingrediente, pentru ca produsele să facă ceea ce sunt menite să facă. Meritați o transparență deplină în ceea ce privește ingredientele care intră în contact cu pielea copilului dvs. Prin urmare, tot ceea ce folosim la realizarea produselor Bambo Nature este dezvăluit în lista noastră de ingrediente.

Testate extensiv

Luăm toate măsurile necesare pentru a ne asigura că produsele noastre sunt sigure pentru sănătatea, pielea și organismul copilului dvs. Scutecele, pantalonii, produsele de îngrijire a pielii și șervețelele noastre sunt toate testate și certificate dermatologic de mai multe organizații oficiale de certificare. Aflați mai multe despre certificările noastre.

Îmbunătățirea continuă

Ne străduim întotdeauna să performăm mâine mai bine decât am făcut-o astăzi. Prin urmare, testăm și inovăm continuu produsele și metodele noastre de producție pentru a ne asigura că scutecele și produsele noastre de îngrijire a pielii sunt printre cele mai bune și mai sigure de pe piață.

Protejăm natura împreună

De mai bine de 40 de ani, Bambo Nature s-a angajat să producă produse de înaltă calitate pentru îngrijirea bebelușilor și a copiilor mai mari, lăsând în același timp un Pământ mai curat pentru generațiile viitoare. Pentru noi, durabilitatea este mai mult decat modul in care folosim resursele fizice. Este vorba despre modul în care ne îngrijim unul de celălalt. De aceea suntem aici pentru a ajuta familiile din întreaga lume să trăiască vieți fericite, sănătoase, durabile.

Bebelușii sănătoși sunt bebeluși fericiți

Oferirea de informatii și transparență cu privire la modul în care produsele noastre sunt produse și utilizate sunt aspecte importante ale activității noastre de zi cu zi. Meriți o transparență completă pentru ingredientele care vin în contact direct cu pielea copilului tău. Din această cauză, tot ceea ce intră în fabricarea produselor Bambo Nature este dezvăluit în această listă de ingrediente. Produsele și instalațiile noastre de producție sunt certificate cu o lungă listă de certificări de la organizații de certificare oficiale, cum ar fi Nordic Swan Ecolabel, Astma-Alergie Nordică, FSC® (Consiliul Stewardship Forest), Ecocert COSMOS, precum și agenția de certificare Dermatologic Tested. Aceste certificări garantează siguranța, calitatea și caracterul ECO pentru produsele noastre.

Doriți să aflați mai multe despre produsele noastre? Consultați aceste întrebări frecvente (delicate cu pielea):