Depășiți toate obstacolele cu cele mai moi scutece de tip chilot pentru bebeluși!

Știri
ian. 05, 2023

NOU Elasticitate uimitoare și potrivire flexibilă de jur împrejur

Bambo Nature prezintă: scutecele noastre tip chilot cele mai flexibile și mai moi de până acum! Ca întotdeauna, concepute având în vedere protecția premium și confortul ridicat. 

Simțiți-vă liberi să vă jucați și să explorați

Noile noastre scutece tip chilot sunt dezvoltate special pentru bebelușii activi și mereu în mișcare și copiii mici care încep să se târască, să meargă și să exploreze lumea. Acestea sunt făcute pentru a ajuta copiii în aventurile lor zilnice, deranjându-i cât mai puțin posibil.  

Materialele elastice uimitoare și materialul moale și mătăsos obținut prin filare permit pielii să respire și oferă o senzație extrem de confortabilă și o potrivire perfectă pentru toate formele de corp unice.

Pregătiți-vă de aventură 

Noul nostru scutec tip chilot pentru bebeluși este proiectat ergonomic, cu o potrivire flexibilă de jur împrejur, pentru o senzație de moliciune și siguranță la purtare. Este ușor de îmbrăcat și dezbrăcat și perfect pentru o schimbare ușoară, chiar și atunci când copilașul stă culcat. Un produs cu beneficii pentru toți, care vă va face viața mult mai ușoară, dvs. și micului dvs. aventurier.

Ideal pentru antrenamentul pentru oliță 

Scutecele tip chilot sunt ideale pentru faza de antrenament pentru oliță, deoarece copilașul tău își poate trage scutecul în sus și în jos ca și cum ar purta lenjerie adevărată. Acestea îi oferă un sentiment mai mare de libertate și mândrie și poate spori încrederea în sine a copilului dvs. atunci când exersează să devină „copil mare” fără părinți.

Permeabil înseamnă adorabil

Materialele elastice uimitoare și materialul moale și mătăsos obținut prin filare permit pielii să respire. Asta înseamnă o senzație naturală și confortabilă pentru copilul tău, în permanență. Pielea rămâne uscată și bine protejată în scutecul tip chilot atunci când se târăște, se cățără, merge sau sare. O potrivire perfectă și o piele uscată sunt esențiale pentru fericirea copilului dvs.

Ușor de purtat, ușor de aruncat 

Scutecele tip chilot nu sunt ușor de folosit doar pentru copil, sunt ușor de folosit și pentru dvs.! Când vine vremea să aruncați scutecele tip chilot folosite, trebuie doar să rupeți părțile laterale pentru a îndepărta cu ușurință scutecul uzat, fără scurgeri, și să folosiți clapeta din bandă adezivă de pe spate pentru a rula și a fixa scutecul înainte de a-l arunca. 

 


 

Protecție certificată   

Colaborăm cu cele mai stricte agenții de certificare din lume ca să vă oferim o îngrijire premium, dvs. și copilului dvs. Scutecele noastre tip chilot sunt testate dermatologic, poartă etichetă ecologică și dețin unele dintre cele mai de încredere certificări din lume, cum ar fi Asthma Allergy Nordic, Nordic Swan Ecolabel și FSC™ (Forest Stewardship Council – Consiliul pentru Administrarea pădurilor). Citiți mai multe aici.