Pregătește-te pentru marea bălăceală!

Noutăți
mai 30, 2023

Cu scutecele noastre tip chilot pentru apă Bambo Nature, este ușor să-ți faci amintiri distractive și să faci valuri mari la plajă sau la piscină.

Nu întrerupe bălăceala, îi face bine bebelușului tău!

Majoritatea bebelușilor și copiilor adoră să se bălăcească și să se joace în apă; la urma urmei, își petrec primele 9 luni din viață plutind în apă! Iar ca părinte, nu există nimic mai bun decât să petreci un timp distractiv și de calitate cu bebelușul tău în propriul său element.

Pe lângă distracția oferită de bălăceală, înotul are nenumărate beneficii pentru corpul bebelușului tău: îi fortifică inima, plămânii și mușchii, iar activitățile, cum ar fi alergatul și folosirea jucăriilor în apă, contribuie la consolidarea abilităților motorii fine! Și, desigur, capacitatea de a înota și de a se deplasa prin apă este o abilitate importantă pe care o va putea folosi întreaga viață.

 

Caracteristicile scutecelor tip chilot pentru apă Bambo Nature

 

Sunt perfecte pentru piscină sau plajă

Scutecele noastre tip chilot pentru apă sunt special concepute pentru utilizare în apă și nu absorb și nu se umflă precum scutecele normale. Barierele duble împotriva scurgerilor nu lasă treaba mare să scape, așadar apa din piscină va rămâne curată, iar bebelușul tău va fi fericit.

Potrivire sigură și flexibilă

Datorită benzii elastice la 360°, bebelușul tău se va bucura de o potrivire foarte sigură și confortabilă atunci când se joacă în apă! Scutecele tip chilot pentru apă sunt concepute să se adapteze perfect mișcărilor bebelușului tău, fără compromisuri în ceea ce privește securitatea și confortul.

Părți laterale care se rup ușor

Datorită părților laterale care se rup ușor și fără probleme, schimbarea scutecului tip chilot pentru apă este floare la ureche! Nu trebuie să te chinui să coți un scutec greu și umed de pe un bebeluș ud și neastâmpărat – trebuie doar să rupi părțile laterale ale scutecului, să-l rulezi și ai terminat!

Puf care nu conține deloc clor

Uneori, ne face plăcere să vorbim și despre lucrurile pe care NU le vei găsi în scutecele noastre, cum ar fi parabeni, parfum, conservanți, loțiuni și nicio substanță chimică potențial dăunătoare pentru bebeluș sau mediul înconjurător. Evident, acest lucru este valabil și pentru scutecele noastre tip chilot pentru apă.

 


 

Protecție certificată 

Aici, la Bambo Nature, colaborăm cu cele mai stricte agenții de certificare din lume pentru a vă oferi, ție și copilului tău, cele mai bune produse pentru bebeluși. Scutecele noastre tip chilot pentru apă sunt testate dermatologic, poartă etichetă ecologică și dețin unele dintre cele mai de încredere certificări din lume, cum ar fi Asthma Allergy Nordic, Nordic Swan Ecolabel și FSC™ (Forest Stewardship Council – Consiliul pentru Administrarea pădurilor). Citește mai multe aici.