Cremă de protecție solară pentru bebeluși și familii

Sunteți pregătit/ă pentru vară și soare? Sigur suntem!

Iar cu noastră protecție solară Bambo Nature, dvs. și copilul dvs. vă puteți bucura de vară, fără griji.

Crema de protecție solară este testată ca fiind rezistentă la apă, ceea ce înseamnă că vă puteți relaxa în piscină sau vă puteți juca în mare timp de 40 de minute fără să se spele crema și, în mod special, protejează atât împotriva razelor UVA, cât și a celor UVB.

Formula noastră fină și nelipicioasă este potrivită pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cea mai delicată și sensibilă piele. Crema de protecție solară este ușor de aplicat, se absoarbe rapid în piele și vă lasă pielea dvs. și a bebelușului dvs. bine protejată și catifelată.

 

Bambo Nature Sunscreen products SPF30 SPF50

Făcută cu dragoste 🧡

  • 0% parfum sau coloranți
  • Rezistentă la apă
  • Protecție UVA/UVB
  • Delicate cu pielea
  • Potrivită pentru pielea sensibilă

Noastră protecție solară pentru bebeluși a fost dezvoltată cu o grijă specială pentru cei mai mici membri ai familiei, dar poate fi folosită de membrii familiei de orice vârstă – și puteți avea încredere în crema noastră de protecție solară Bambo Nature care este complet sigură pentru a fi folosită pe pielea delicată și prețioasă a bebelușului dvs.  

Când vine vorba de cei dragi, doar ce este mai bun este suficient de bun:

Aici, la Bambo Nature, vă puteți baza pe concentrarea noastră pe siguranța pielii, susținută de certificatele noastre.

Vegan Society Logo

Vegan Trademark

Marca comercială Vegan este standardul vegan internațional autentic și este gestionată de The Vegan Society. Pentru a obține marca comercială Vegan, un produs trebuie să respecte mai multe criterii, cum ar fi lipsa ingredientelor de origine animală și a testelor pe animale.

EcoSun Pass Logo

EcoSun Pass (Reef-Safe)

EcoSun Pass este un instrument folosit pentru a evalua impactul produselor de protecție solară asupra mediului. Pentru a obține certificarea, combinația de filtre solare dintr-un produs trebuie să respecte anumiți parametri luați în calcul pentru a asigura reducerea la minimum a daunelor aduse mediului oceanic. Cremele de protecție solară care obțin certificarea EcoSun Pass nu sunt dăunătoare recifelor, ceea ce înseamnă că conțin o cantitate minimă, determinată cu grijă, de substanțe chimice care pot deteriora recifele de corali și alte forme de viață marine.

Asthma Allergy Nordic Logo

Asthma Allergy Nordic

Asthma Allergy Nordic oferă certificare produselor care prezintă cel mai mic risc posibil de a provoca alergii. Principalul obiectiv este de a facilita persoanelor cu alergii de contact, să găsească produse care să îmbunătățească viața de zi cu zi.

Nordic Swan Ecolabel Logo

Eticheta ecologică Nordic Swan

Cu scopul de a crea o societate durabilă prin sustinerea consumului durabil, eticheta Nordic Swan Ecolabel evaluează impactul asupra mediului pe întregul lor ciclu de viață, de la selecția materiilor prime, până la procesul de fabricație, pana la reciclarea produsului.

Dermatologically Tested Logo

Testat dermatologic

Simbolul testat dermatologic garantează că un produs a fost testat pentru reacții potențiale ale pielii de către un laborator independent. Aceasta înseamnă că, pana și persoanele cu piele sensibilă, pot folosi produsele noastre.

Danish flag

Made in Denmark

De mai bine de 40 de ani, produsele Bambo Nature au fost dezvoltate și fabricate de ABENA, o companie de familie cu sediul în Danemarca. Dezvoltăm și producem scutece și produse ecologice pentru bebeluși și familii din întreaga lume.

Bambo Nature baby sunscreen mother laughing with baby swim pants

Și nu în ultimul rând, complet sigură pentru bebeluși! 🎉

Cremă de protecție solară Bambo Nature