Scutece pentru copii prietenoase cu pielea

Scutecele Bambo Nature nu conțin CLOR, alergeni sau substanțe chimice, potrivindu-se perfect copiilor, de la nou-născuți până la cei mai mari. Cu o textură delicată, scutecele sunt foarte ușor de manevrat, au un confort sporit și asigură o protecție maximă. Amplul proces de testare a produselor care a demarat în urmă cu mai bine de 40 de ani, s-a realizat prin participarea voluntară a părinților, evaluările realizându-se în mediul lor real de viață, aspect ce adaugă o componentă de încredere produselor Bambo Nature. Conceptul Bambo garantează performanța.

 

Explorați aici
Flag_DK_RGB

Scutecele Bambo Nature urmează modul nostru de viață nordic, în care funcționalitatea și forma se impletesc și respectă impreuna mediul. Folosind doar materiale de înaltă calitate, Bambo Nature este prietenos cu pielea și ecologic, cu o fixare anatomica perfectă și o absorbție ridicată. Etichetele Nordic Swan Ecolabel și Asthma Allergy Nordic sunt dovada angajamentului nostru de a produce scutece fără parabeni, parfum, coloranti sau alți conservanți nesiguri. Natural, pentru tine și copilul tău.

Scutece Bambo Nature

Vezi mai mult

Sfaturi pentru părinți

Aflați de ce Bambo Nature este preferatul părinților și bebelușilor de mai bine de 40 de ani.

5 idei de cadouri pentru mamă și bebeluș pentru petrecerea în cinstea viitorului nou-născut

Sunteți în căutarea cadoului perfect pentru petrecerea în cinstea viitorului nou-născut? Aruncați o privire la cele 5 idei excelente de cadouri pentru petrecerea în cinstea viitorului nou-născut atât pentru mama, cât și pentru bebeluș!

Produse de îngrijire a pielii - ce să căutați și la ce să fiți atenți

Ca proaspeți părinți, poate fi greu să vă dați seama ce produse de îngrijire a pielii sunt bune, rele, potrivite sau nepotrivite pentru bebelușul dvs. În calitatea noastră de părinți, știm direct de la sursă importanța îngrijirii corecte a pielii nou-născutului, pentru a evita potențialele afecțiuni ale pielii, cum ar fi alergiile sau dermatita de scutec. Citiți mai departe pentru a obține sfaturile noastre cu privire la ce să căutați - și să aveți grijă - atunci când cumpărați produse de îngrijire a pielii pentru copilul dumneavoastră.

Cum alegeți mărimea corectă a scutecului pentru copilul dvs.?

S-ar putea să vă regăsiți în rolul de mamă sau de tată pentru prima dată sau poate sunteți deja părinte cu experiență. Oricare ar fi situația, găsirea scutecului pe mărimea potrivită pentru copilul dvs., pentru a evita accidentele, poate părea uneori o sarcină imposibilă. Citiți recomandările noastre despre cum să găsiți mărimea perfectă – de la nou-născuți până la copiii ajunși în etapa antrenamentului la oliță.

Produse de îngrijire a pielii Bambo Nature

Vezi mai mult

Bambo Nature va prezinta cu mandrie

Noul ambalaj din hartie reciclabila in exterior. Acelasi scutec ECO in interior. Aflati mai multe