NOU Potrivire flexibilă de jur împrejur

Faceți cunoștință cu cele mai flexibile și moi scutece tip chilot pentru bebeluși!

Scutecele tip chilot sunt dezvoltate special pentru bebelușii activi și mereu în mișcare și copiii mici care încep să exploreze lumea. Materialul elastic și textura moale și mătăsoasă oferă bebelușului senzația de siguranță și confort.

Încercați-le astăzi!

Explorează aici
Flag_DK_RGB

Scutecele Bambo Nature urmează stilul nostru de viață nordic, unde funcția și forma se aliniază cu un respect natural reciproc și pentru mediu. Folosind numai materiale de înaltă calitate, marca daneză Bambo Nature este delicată cu pielea, oferă potrivirea perfectă și capacitate de absorbție superioară. Eticheta ecologică Nordic Swan și eticheta Asthma Allergy Nordic sunt dovada angajamentului nostru de a produce un scutec fără adaos de parabeni, parfum, coloranți sau alți conservanți nesiguri. Naturalețe, pentru tine și copilul tău.

Scutece Bambo Nature

Vezi mai mult

Gata de soare?

Când vine vorba de cei dragi, doar ce este mai bun este suficient de bun – de aceea noua noastră cremă de protecție solară Bambo Nature conține 0% parfum sau coloranți și este făcută cu dragoste pentru dvs. și familia dvs. 

Formula noastră fină și nelipicioasă este potrivită pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cea mai delicată și sensibilă piele. Crema de protecție solară este ușor de aplicat, se absoarbe rapid în piele și vă lasă pielea dvs. și a bebelușului dvs. bine protejată și catifelată.  Explorează aici

Produse de îngrijire a pielii Bambo Nature

Vezi mai mult

Bambo Nature va prezinta cu mandrie

Noul ambalaj din hartie reciclabila in exterior. Acelasi scutec ECO in interior. Aflati mai multe

Este vară - și noi vă protejăm!

Crema noastră de protecție solară Bambo Nature este dvs. cel mai bun prieten în lumina soarelui de vară. Conține 0% parfum și coloranți, este certificat, testat dermatologic și vă oferă, dvs. și familiei dvs., protecție de cea mai bună calitate, astfel încât să vă puteți concentra pe distracție și să vă bucurați de soare. 

Aruncați aici o privire la nostru videoclip!
Vezi produse