Scutece pentru copii prietenoase cu pielea

Scutecele Bambo Nature nu conțin CLOR, alergeni sau substanțe chimice, potrivindu-se perfect copiilor, de la nou-născuți până la cei mai mari. Cu o textură delicată, scutecele sunt foarte ușor de manevrat, au un confort sporit și asigură o protecție maximă. Amplul proces de testare a produselor care a demarat în urmă cu mai bine de 40 de ani, s-a realizat prin participarea voluntară a părinților, evaluările realizându-se în mediul lor real de viață, aspect ce adaugă o componentă de încredere produselor Bambo Nature. Conceptul Bambo garantează performanța.
Explorați aici
Flag_DK_RGB

Scutecele Bambo Nature urmează modul nostru de viață nordic, în care funcționalitatea și forma se impletesc și respectă impreuna mediul. Folosind doar materiale de înaltă calitate, Bambo Nature este prietenos cu pielea și ecologic, cu o fixare anatomica perfectă și o absorbție ridicată. Etichetele Nordic Swan Ecolabel și Asthma Allergy Nordic sunt dovada angajamentului nostru de a produce scutece fără parabeni, parfum, coloranti sau alți conservanți nesiguri. Natural, pentru tine și copilul tău.

Scutece Bambo Nature

Vezi mai mult

Cum să faci tortul de scutece perfect

Un tort de scutec este un punct central minunat la orice petrecerea în cinstea viitorului nou-născut sau botez! S-ar putea să pară complicat, dar credeți-ne, sunt mult mai ușor de făcut decât credeți.

Dacă doriți un tutorial pas cu pas, puteți citi postarea noastră de pe blog.

Începeți să creați

Produse de îngrijire a pielii Bambo Nature

Vezi mai mult

Bambo Nature va prezinta cu mandrie

Noul ambalaj din hartie reciclabila in exterior. Acelasi scutec ECO in interior. Aflati mai multe